Vandaag staat Quut voor een breed assortiment aan speelgoed. Of ze nu gebruikt worden op het strand, in bad of thuis, ze hebben allemaal een geweldig design gemeen!

Eindeloos spelen - Quut wil dat kinderen eindeloos kunnen spelen! Quut gebruikt topmaterialen zodat hun speelgoed van kind op kind kan worden doorgegeven en door meerdere generaties kan worden gekoesterd. Quut speelgoed is leuk voor alle leeftijden omdat ze meegroeien met de ontwikkelingsstadia van kinderen. Wie tekent er voor eindeloze zomers vol plezier?

Samen spelen - Quality toys for quality time. Treed binnen in de leefwereld van de kinderen en beleef samen onvergetelijke herinneringen. Zandkastelen bouwen met de Alto zandtorenhulp, de gekste verhalen verzinnen tijdens het baden en daarna lekker knuffelen op een speelmat. Quut speelgoed inspireert en stimuleert om samen te spelen.

Spelen om te leren - Speeltijd die meer is dan alleen plezier maken en lachen? Jazeker! Quut speelgoed stimuleert de creatieve vaardigheden en wakkert hun fantasie aan. Kleine constructies maken met de Quut badsets en Blokki is niet alleen leuk en spannend, het stimuleert ook belangrijke vaardigheden uit zoals oplossingen zoeken en patroon- en kleurherkenning. Bouwen aan die sterke fijne motoriek tijdens het spelen, dat noemt Quut speelgoed dat het verschil maakt.

Slim ontwerp - We hebben allemaal klassiekers nodig in ons leven. Quut vindt ze opnieuw uit, niet door de zoveelste kopie te maken, maar door klassiek speelgoed een volledige upgrade te geven. Quut geeft er een designvolle en slimme draai aan, gebaseerd op de behoeften van zowel ouders als kinderen. Heb je de 3 slimme ontwerptrucs van Quut al gespot?

1.            Het verbeteren van de ergonomie, zodat kinderen urenlang kunnen blijven spelen. Check de Scoppi zelf om het verschil te voelen!

2.            Het steeds terug heroverwegen van het gebruik van speelgoed, want het kan altijd beter. Zoals de Ballo: eindelijk een emmer die echt geen water morst!

3.            Multidisciplinair gebruik: producten nog nuttiger maken, door extra functies en speelmogelijkheden toe te voegen. Een frisbee die ook een zandzeef is? Twee keer zo leuk op het strand!

Bewuste productie -  Bij het ontwerpen van een nieuw Quut product gaat het niet alleen om het uiterlijk. Duurzaamheid is top of mind bij elke stap van de productlevenscyclus. Van ontwerp, productie, verpakking en transport tot gebruik en recycleerbaarheid. Zo streeft Quut naar een meer circulaire economie.

  • Endless Play | Togetherness | Play to learn | Smart Design | Conscious Production
Terug naar overzicht

Producten bestellen? Vraag je account aan.

Vraag nu je account aan. Van zodra jouw account goedgekeurd is kan je ons assortiment in detail bekijken en overgaan tot bestellen.

Account aanvragen

Vragen? Laat het ons weten.

Wil je meer weten over onze merken, producten of werkwijze? Ben je op zoek naar antwoorden? Contacteer ons, wij helpen je graag.