Manchild, een unieke familie van merken.

Manchild is een verdeler van unieke en exclusieve baby- en kinderproducten. We verkopen onze collecties en merken aan speciaalzaken binnen heel Europa. Sinds onze oprichting in 2006 bouwden we een groot klantenbestand voor ons ruime assortiment uit. Dankzij uitzonderlijke bestelvoorwaarden werken we mee aan de groei en het rendement van jouw zaak. Een overzicht van onze merken vind je hier.

Wij verdelen onze merken via verschillende kanalen aan de betere speciaalzaken, speelgoed-, cadeau- en decoratiewinkels maar ook aan tuincentra, fashion- en concept stores. Dankzij regelmatige bezoeken aan de winkels, onze showroom in Brussel en onze aanwezigheid op tradeshows onderhouden we goede contacten met onze klanten. Indien je over een actieve dealeraccount beschikt, kan je rechtstreeks producten bestellen uit onze webstore die uitsluitend voor professionele handelaars bestemd is. Ben je nog geen klant? Een account aanmaken kan hier.

Verder zijn we een jonge en dynamische onderneming. We maken een bewuste selectie van merken in onze portfolio. Elk merk past binnen onze ‘familie’. Opererend vanuit ons magazijn centraal gelegen in België, verzorgen we een snelle leveringsservice naar al onze klanten. Onze werking stelt ons in staat merken en collecties met een hoog aantal SKU’s te verwerken (momenteel +2000 verschillende artikelen op voorraad). Bovendien onderhouden we zeer goede contacten met journalisten en bloggers. We zorgen voor regelmatige zichtbaarheid in de juiste magazines.

Bijzondere producten.
Meer winst.

Manchild is een verdeler van de betere baby- en kinderproducten. Dankzij uitzonderlijke bestelvoorwaarden ondersteunen we de groei en winst van jouw zaak.

Exclusive brands icon

Exclusieve merken

Unieke producten die je nergens anders vindt.

Gifts icon

Uitzonderlijke bestelvoorwaarden

Combineer merken en producten, bestelbaar via webstore.

Free shipping icon

Gratis verzending

Boven een bepaalde drempel binnen de EU.

Fast delivery icon

Snelle levering

Slimme logistiek en een grote voorraad.

Buy via webstore icon

Bestellen via webstore

Onze dealers kunnen snel en gemakkelijk bestellen via onze online webstore.

Boxes icon

Flexibel nabestellen

Wij aanvaarden kleine nabestellingen waardoor je populaire producten snel kan aanvullen.

Showroom icon

Showroom in Brussel

Voor je bestelt, bieden we de mogelijkheid onze producten te bekijken en uit te testen.

Europe flag icon

Leverbaar in heel Europa

Vanuit het hart van ons bedrijf in België verzenden we naar alle landen binnen Europa.

Bezoek ons

Showroom illustration

Showroom in Brussel

Maak van dichtbij kennis met onze merken en producten. Bezoek onze showroom, test onze producten en krijg een perfect beeld van wat je wil bestellen voor jouw zaak.

Ontdek meer
Tradeshow illustration

Bezoek ons op een tradeshow

Wij houden van tradeshows. Ze geven ons de mogelijkheid onze merken, producten en werkwijze persoonlijk aan je voor te stellen. Een afspraak maken kan indien gewenst.

Ontdek meer

Vragen? Laat het ons weten.

Wil je meer weten over onze merken, producten of werkwijze? Ben je op zoek naar antwoorden? Contacteer ons, wij helpen je graag.